GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terrecht voor drukwerk én websites.

INTERESSE?

+32 (0) 468 57 51 60 I
+32 (0) 51 62 31 60
info@glimpsebranding.be

Glimpse | Over Glimpse
Glimpse staat voor 'in het oog springend!' Net wat een ontwerp ook dient te zijn! Meer weten? Bekijk de projecten op de website en ontdek ons grafisch ontwerp op maat.
grafisch, design, Ruiselede, ontwerp, poster, geboortekaart, trouwkaart, logo, huisstijl, folder, reclame, drukwerk, branding, flyer
22354
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22354,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Glimpse

Tell me all about it!

Glimpse staat voor in het oog springend, omdat we geloven dat een ontwerp dat ook dient te zijn.

We steunen op 3 pijlers:  grafisch ontwerp , webdesign en mailing en bedrijfsdrukwerk.
Dit betekent dat je bij ons terecht kan voor het totale pakket, van geboortekaart, logo, huisstijl, folder tot bedrijfssite, huwelijkssite, …

A GLIMPSE AT WHAT WE DO

Verken, ontdek en ‘beweeg’ over de afbeelding voor meer uitleg.

 • Grafisch ontwerp

  Grafisch ontwerp

  Ontwerp op maat, zoals jij het wil! Een schattig of stoer geboortekaartje voor je spruit? Een uniek ontwerp voor jullie trouw uitnodiging?Een invitatie voor uw feest? Alles kan samen uitgewerkt worden!

  lees meer
 • Webdesign

  Webdesign

  Een website zorgt voor visibiliteit online en is vaak het eerste contact met een potentiële klant. Een goede start!Maar, waarom niet ook een mailing erbij? Of heb je al eens gedacht aan je eigen trouw website?

  Lees meer
 • Bedrijfsdrukwerk

  Bedrijfsdrukwerk

  Als bedrijf wil je een bepaalde stijl uitstralen, jouw stijl! Wij helpen je graag om deze huisstijl uit te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan je eigen logo, flyer, visitekaart of brochure,... om de uitstraling te vervolledigen.

  Lees meer

Hoe we te werk gaan

Verloop

Dat jouw idee centraal staat, is bij ons het belangrijkste! We plannen eerst een gesprek in en sturen een offerte. Hierna beginnen we te ontwerpen. We visualiseren jouw idee, wens, droom. Misschien zie je het al helemaal voor jou of misschien net helemaal niet. Hoe dan ook, ontwerpen doen we samen en het resultaat bereiken we alleen maar door goede communicatie.

Dus babbel er maar op los!

IDEE0

Ontwerp0

VOORSTEL0

FEEDBACK0

OPLEVERING0

DRUKWERK0

DE GLIMPS’ERS

Een groot team, dat hebben we niet, een gigantisch bureau evenmin.

We zijn wel een bureau met een persoonlijke touch en een grote betrokkenheid.

Bereid je dus voor op een vreugdesprongetje op het einde!

team_image
Grafisch vormgeefster

An Van Houte

Bezielster van Glimpse. Ontwerpt zowel voor web als print en zorgt voor de basis websites. Heeft een voorliefde voor alle drukwerk speciallekes.

team_image
Freelance web developer

Webflow

Freelance partner van Glimpse voor het webdevelopment. Zorgt ervoor dat alle webdesigns mooi geprogrammeerd worden en alles functioneel in orde is.

team_image
All around freelancer

Freelancers

We werken samen met specifiek geselecteerde freelancers om op die manier steeds de juiste uitwerking te kunnen realiseren. Handig, toch?

DANKUWELLE’TJES

“Vlotte samenwerking, gerichte creatieve input.
Ze doet de nodige stappen om het project, binnen de deadline, tot een goed einde te brengen. 
Ik werk op een later tijdstip zeker nog met haar samen.”

Simon Neyt – Muziekschool Lochristi

“An neemt steeds de tijd om te luisteren naar je ideeën en wensen, denkt graag mee en luistert actief naar feedback. Ze is duidelijk trots op haar werk en doet vaak nog die kleine extra moeite om het hélemaal af te maken.”

Koen Caspeele – Muziekschool De Pinte