GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp én websites.
INTERESSE?

+32 (0) 485 83 97 12 I
info@glimpsebranding.be

Ontwerp op maat - Geboortekaart Lio - Glimpse
Geboortekaartje ontworpen voor Lio met letterpress techniek. Voor zijn grote dag, op 07/07/20, mochten wij zijn allereerste kaartje maken! We combineerden de kleuren van het kaartje met bijpassende enveloppes en sluitzegels. Uniek kaartje voor jouw spruit? Aarzel dan niet om ons te contacteren: info@glimpsebranding.be I www.glimpsebranding.be
Geboortekaart, grafisch, ontwerp, letterpress, diepdruk, indruk, drukwerk, geboorte, sluitzegel, enveloppe, baby
27569
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-27569,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Geboortekaart Lio

 

Geboortekaart ontworpen voor kleine Lio. Voor zijn grote dag, op 07/07/20, mochten wij zijn allereerste kaartje maken! What a wonderful day!

 

Voor dit kleine ventje, mocht er een speels accentje aanwezig zijn. Zo kwamen we bij het vosje dat meteen hét afbeeldingetje werd van Lio. We werkten een geboortekaart uit met coole letterpress techniek. De naam en speelse driehoekjes lieten we voelbaar ‘indrukken’.

 

Omdat Lio een compleet pakketje verdiende, hebben we de enveloppes en sluitzegels in dezelfde stijl uitgewerkt. Laat zijn avontuur maar beginnen!

Uniek geboortekaartje voor je spruit?

Mail: info@glimpsebranding.be I Tel: +32 (0)485 83 97 12