GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp én websites.
INTERESSE?

+32 (0) 485 83 97 12 I
info@glimpsebranding.be

Kerstkaarten 2020 in samenwerking met Severine Dumoulin - Glimpse
Kerstkaarten 2020! Onder het motto #denklokaal besloten Severine Dumoulin (fotografe) en wij samen te werken. Haar mooie foto’s en onze ontwerpen! Een goede match! Er waren 3 thema’s waaruit de gezinnen konden kiezen: bij de alpaca’s, in de keuken en black and gold. We creëerden bijpassende kaarten met verschillende complementaire sluitzegels en enveloppen. Uiteraard is een ontwerp op maat ook mogelijk! Interesse? Laat het ons weten!
kerstkaart, ontwerp, kaart, uitnodigingskaart, goudfolie, drukwerk, fotografie, sluitzegel
30497
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-30497,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Kerstkaarten

 

Onder het motto #denklokaal besloten Severine Dumoulin (fotografe) en wij samen te werken. Haar mooie foto’s en onze ontwerpen! Een goede match! Er waren 3 thema’s waaruit de gezinnen konden kiezen: bij de alpaca’s, in de keuken en black and gold.

 

We besloten op basis van deze thema’s 3 kerstkaarten uit te werken in verschillende formaten (10×15, 11×17, 20×11). Na de shoot konden ze kiezen uit deze kaarten en volgden wij alles voor hen op. We lieten een tekstvakje open zodat de klant zelf kon kiezen met welke persoonlijke boodschap ze dit konden invullen. Om het aanbod compleet te maken creëerden we ook bijpassende sluitzegels en stelden verschillende bijpassende enveloppen voor.

 

Speciale technieken:

° Kaart mét of zonder reliëf
° Kaart mat of blindend
° Sluitzegel met goudfolie

 

Samenwerking : Severine Dumoulin

 

Uiteraard kon er ook nog steeds gekozen worden voor een uniek ontwerp op maat. Heb jij een favoriet?
Wil je ook een kerstkaart met foto?

Mail: info@glimpsebranding.be I Tel: +32 (0)485 83 97 12