GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp én websites.
INTERESSE?

+32 (0) 485 83 97 12 I
info@glimpsebranding.be

Een eigen website voor je bedrijf? - Project Blue Ocean
Een website die zich aanpast op elk scherm voor jouw bedrijf? Zorg dat je klanten de weg naar je bedrijf online vinden en laat een eigen website ontwerpen! Wij werken samen met jou de lay-out en het webdesign uit zodat we de uitstraling vinden die past bij jouw bedrijf!
grafisch ontwerp, webdesign, website, folder, huisstijl, print, grafisch, Ruiselede
24782
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24782,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Website en Huisstijl Blue Ocean

 

Blue Ocean Services is een bedrijf actief in Portugal, maar gerund door Belgische én Portugese experten. Blue services zorgt voor alle dienstverlening bij een aankoop van een 2e woonst in Portugal. (o.a. babysitting, vervoer van en naar de luchthaven, onderhoud van de tuin,…)

 

Om deze diensten onder de aandacht te brengen werd een opvallende flyer in infografiek stijl  ontworpen. De huisstijl werd hiervoor doorgetrokken bij elk ontwerp. Voor elke specifieke dienst, werd een aparte flyer gemaakt. Nadien bouwden we een website, gebaseerd op de look and feel van de flyer. Deze moest enkel de belangrijkste aspecten highlighten. Alle wettelijke verplichtingen; cookies en een recaptcha verwijzing zijn aanwezig. Een taalwissel voegden we toe, alsook zorgden we dat de site responsive is. (zich aanpast aan elk formaat (tablet, GSM, desktop)).

 

Neem gerust een kijkje: Website Blue Ocean

Website laten ontwerpen voor je bedrijf?

Mail: info@glimpsebranding.be I Tel: +32 (0)485 83 97 12