GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp én websites.
INTERESSE?

+32 (0) 485 83 97 12 I
info@glimpsebranding.be

OVER GLIMPSE

TYPE SAMENWERKING

Samenwerking op korte of lange duur, op dag-, uur- of projectbasis.

Je kiest zelf hoe je wenst samen te werken: (1) een vaste dag(en), om zo op lange termijn een vaste partner van je bedrijf te hebben, (2) op uurbasis voor een tijdelijk ondersteuning of (3) op projectbasis. Je kiest dus zelf voor een samenwerking op dag-, uur- of projectbasis. Een combinatie is ook mogelijk.

TYPE OPDRACHT

DTP/lay-out, cross-mediadesign en totaalconcepten.
Je kan bij glimpse terecht voor o.a. volgende zaken: Ontwikkeling van (nieuwe) huisstijl, Uitwerking van huisstijl naar verschillende communicatiemiddelen: visitekaart, advertentie, packaging, magazine, flyer, brochure, online banner, social media posts, Bewerking van foto’s, Opmaak van een nieuwsbrief, e-letter, en nog zoveel meer…

A GLIMPSE AT WHAT I DO

 • DTP en lay-out

  DTP en lay-out

  Je bedrijfsidentiteit laten stralen in een magazine, brochure, boek of flyer. Ik verzorg het lay-out werk voor jouw project. Zowel technisch als grafisch perfect in orde ontwerpen.

  Ontdek
 • Cross-media design

  Cross-media design

  Cross-media betekent dat er zowel voor online- als offline ontwerpen gemaakt worden. Zo stem ik alles mooi op elkaar af zodat er eenheid en herkenbaarheid ontstaat.

  Ontdek
 • Totaalconcept

  Totaalconcept

  Van A-Z begeleid ik het project dat je voor ogen hebt. Denk hierbij aan een nieuwe huisstijl of de lancering van een nieuw product. Ook naar leveranciers toe geef ik de nodige ondersteuning.

  Ontdek

WIE BEN IK?

Aangenaam, ik ben An Van Houte, de bezielster achter Glimpse. Ik genoot een opleiding Grafisch en digitale Media aan de Arteveldehogeschool.
Daarvoor studeerde ik af als Marketeer van de richting Bedrijfsmanagement aan HOGENT. Je kan met mij communiceren in het Nederlands, Frans, Engels en basis Spaans.

 

Wat is het voordeel om op freelance basis te werken?

Je hebt steeds nieuwe frisse ideeën en een vaste partner wanneer het nodig is.
Je kan beroep doen op een expert zonder dat deze full-time actief is.
Je krijgt (in mijn geval) het nodige commerciële inzicht
Je bepaalt zelf de hoeveelheid werk (en kosten)
Je krijgt een persoonlijke touch en een grote betrokkenheid. 

HOE GA IK TE WERK?

Ik vind het belangrijk om goed samen te werken en te communiceren.
Dit betekent dat ik luister naar jullie vraag en hiervoor het geschikte ontwerp maak, zowel digitaal als in druk.

 

1) Eerste contact en samenwerking

Welk idee heb je en waar kan ik ondersteunen? Op basis van je vraag werk ik een voorstel uit en ontvang je een offerte

2) Ontwerp en feedback

Hier start de creatieve uitwerking en zorg ik voor het gevraagde ontwerp. Daarna luister ik naar de feedback en pas aan tot het gewenste resultaat.

3) Oplevering en opvolging

Ik bezorg je alle bestanden en maak ze druk- of webklaar. Ik adviseer wat betreft leveranciers en peil naar het geleverde resultaat.

Lieve woorden

“An neemt steeds de tijd om te luisteren naar je ideeën en wensen, denkt graag mee en luistert actief naar feedback. Het is voor haar belangrijk dat het hele plaatje klopt. Ze is duidelijk trots op haar werk en doet vaak nog die kleine extra moeite om het hélemaal af te maken.”