GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp én websites.
INTERESSE?

+32 (0) 485 83 97 12 I
info@glimpsebranding.be

Crossmedia design voor Blue Ocean Properties
Online en offline gaan hand in hand. Dat is crossmedia design met als resultaat een duidelijke branding en uitstraling naar buiten toe. Voor Blue Ocean properties werkten we een micro site en flyer uit, mooi afgestemd op elkaar.
grafisch ontwerp, online, offline, crossmedia, design, Ruiselede, West-Vlaanderen
24782
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24782,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Crossmedia design Blue Ocean

 

Blue Ocean Services is een bedrijf actief in Portugal, maar gerund door Belgische én Portugese experten. Blue services zorgt voor alle dienstverlening bij een aankoop van een 2e woonst in Portugal. (o.a. babysitting, vervoer van en naar de luchthaven, onderhoud van de tuin,…)

 

Om deze diensten onder de aandacht te brengen werd een opvallende flyer in infografiek stijl ontworpen. De huisstijl werd hiervoor doorgetrokken bij elk ontwerp. Voor elke specifieke dienst, werd een aparte flyer gemaakt. Nadien werd een website ontwikkeld, gebaseerd op de look and feel van de flyer. Deze moest enkel de belangrijkste aspecten highlighten. Alle wettelijke verplichtingen; cookies en een recaptcha verwijzing zijn aanwezig. Een taalwissel voegden we toe, alsook zorgden we dat de site responsive is. (zich aanpast aan elk formaat (tablet, GSM, desktop)).

Website laten ontwerpen voor je bedrijf?

Mail: info@glimpsebranding.be I Tel: +32 (0)493 98 95 42