GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp én websites.
INTERESSE?

+32 (0) 485 83 97 12 I
info@glimpsebranding.be

Huisstijl traiteur en vervoer De Polle

 

Philippe en Inge kwamen bij mij terecht voor de uitwerking van de huisstijl van De Polle.

 

De Polle staat voor kwaliteit, passie en ambacht! Dat zijn de kernwoorden die me zeker bijgebleven zijn. Naast het aanbieden van catering- en traiteurdiensten, voorzien ze ook workshops aan huis. Gezelligheid en kwaliteit troef! Gezien de authenticiteit koos ik voor natuurlijk kraftpapier. Vermits De Polle ook vervoersdiensten aanbiedt, diende dit zeker terug te komen in hun logo. Een combinatie van het traiteur icoontje met dat van de vervoersfirma, geeft de duidelijke link tussen de twee bedrijfstakken weer. Tot slot werd er ook gevraagd om een Gentse Strop te verwerken in het logo. Dit omwille van hun locatie, Mariakerke, vlakbij Gent en hun persoonlijke verbondenheid met deze prachtige stad.

 

Speciaal voor De Polle werkte ik een totaalconcept uit: van logo, visitekaart, take-away tassen, polo’s tot relatiegeschenk en op maat gemaakte labels.

 

Wil je zelf ook genieten van hun traiteurdiensten of een workshop boeken? Dat kan via dcphil69@gmail.com of per telefoon +32 496 608 308 (Philippe)

Wil je ook een huisstijl op maat?

Mail: info@glimpsebranding.be I Tel: +32 (0)493 98 95 42