GLIMPSE

Welkom!

Wij maken grafisch ontwerp op maat! Bij ons kan je terecht voor grafisch ontwerp én websites.
INTERESSE?

+32 (0) 485 83 97 12 I
info@glimpsebranding.be

Visitekaart Barbier Jonas - Glimpse
Visitekaart ontworpen voor barbier Jonas Vanderiviere. Jonas was op zoek naar een kaartje dat stoer en uniek was. Zo kwamen we bij het vintage kaartje met illustratie van Jonas zelf. Kleur, daar deden we niet aan mee, want we lieten de tekening voor zich spreken en zorgden voor een krachtige uitstraling met zwarte accenten op een stevig dik papiertje. Ben je zelf benieuwd naar zijn werk? Hij is vast aan het werk bij GENTs Barbershop en je kan Jonas via instagram boeken in Kanegem en Gent: @jonasvdr
Huisstijl, logo, fiscaliteit, briefhoofd, visitekaart, merkidentiteit
27555
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-27555,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

Visitekaart Barbier Jonas

 

Visitekaart ontworpen voor barbier Jonas Vanderiviere.

 

Jonas was op zoek naar een kaartje dat stoer en uniek was. Het mocht kwalitatief  stevig aanvoelen en hoefde voor zich te spreken.

 

Zo kwamen we bij het vintage kaartje met illustratie van Jonas zelf. We kozen samen voor een papiertype met een structuur in, wat goed past bij het stoere beroep als barbier. Kleur, daar deden we niet aan mee, want we lieten de tekening voor zich spreken en zorgden voor een krachtige uitstraling met zwarte accenten.
Ben je zelf benieuwd naar zijn werk? Hij is vast aan het werk bij GENTs Barbershop en je kan Jonas via instagram boeken in Kanegem en Gent: @jonasvdr of telefonisch: +32 474 25 59 88.

Uniek visitekaartje voor je bedrijf?

Mail: info@glimpsebranding.be I Tel: +32 (0)485 83 97 12